Sneakpreview Verkapt op Hebban

Voor haar thriller Verkapt deed milieujurist Janneke Bazelmans uitgebreid research. Ze reisde af naar Indonesië en logeerde bij de Dayaks in West-Kalimantan. In haar debuut neemt Janneke je mee naar de binnenlanden van Borneo waar de mystieke sfeer en de rauwe randen van de werkelijkheid naadloos in elkaar overgaan. Het boek is niet alleen een spannende thriller, maar ook een stukje gewaarwording over de gevolgen van menselijk ingrijpen en commerciele palmolie-industrie voor het regenwoud en haar oorspronkelijke bewoners, mens en dier.

Ze liep stage bij een palmoliebedrijf in het hart van Borneo. Totdat het te gevaarlijk werd. De Nederlandse studente Nora krijgt de kans stage te lopen bij een palmoliebedrijf midden in het regenwoud. Vol overgave stort ze zich op haar opdracht: een school oprichten voor de lokale Dayakbevolking. De voormalige koppensnellers willen niets van haar behulpzaamheid weten. En daar hebben ze een reden voor.

Verkapt is op 6 mei 2017 verschenen en is te bestellen bij diverse aanbieders via de Hebban boekpagina. Benieuwd of deze roman wat voor jou is?

Lees hier de sneakpreview:

LINK